Lajmet e fundit

Gjuha E Bardhë Dhe Barku I Fryrë Parala’jmërojnë Këtë Sëmundje…!

Advertisement

 

Hormmoneet kanë një rëndësi të madhe për shëndetin, prandaj duhet të bëni kujdes me shenjat paralajmëruese.
Çdo gjë që ndodh në trupin tonë është rezultat i veprimit të hormmoneeve. Estrogjeni është hormmonii femëror më i rëndësishëm në trupin e gruas, i lidhur drejtpërdrejt me rregullsinë e cikliit mensttruaal, fertiilitettit (pjeellorisë), gjendjes emocionale, peshës, aktivitetit metabolik etj.

 

Çdo ndryshim i mundshëm i tij refektohet menjëherë në gjendjen psiiko-fiizikee në trupin tonë.
Bark i fryrë:
Të gjithë ne kemi vuaajttur në një moment të caktuar nga fryrja e barkut. Kjo ndjesi e mundiimshmee zhvillohet zakonisht kur e keni stomakun plot me ushqime, lëngje ose gazra. Trupi po përpiqet të paralajmërojë se nuk po e tresni ushqimin si duhet ose keni alergji ndaj ushqimeve ose intolerancë, si ndaj laktozës, grurit etj.

 

Shkaqe të tjera të fryrjes së barkut mund të jenë: çrregulliimet hormmonaale, kandiida, kapsllëku, streesii, siindroma e zorrës së iirrittuar etj.
Infflamiim i lëkurës dhe shfaqje të akneve:
Shkaqet e inflammacioniit të lëkurës dhe aknnevee variojnë nga një person në tjetrin. Megjithatë, shkaqe Testtosteronni është hormmonii që nxit më shumë shfaqjen e akneve, prandaj ato janë më problem për meshkujt dhe adoleshentët në veçanti.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Gratë gjithashtu zhvillojnë akne rreth 1 javë para cikliit mensttruaal për shkak të rënies së niveleve të esttrogjeniit. Nëpërmjet shfaqjes së akneve, trupi mund t’ju paralajmërojë për një probleem të fshehtë hormmonaal ose me sistemin tretës.
Dieta e varfër, streesii dhe alergjitë janë disa shkaqe të tjera të zhvillimit të akneve.
Shtresë e bardhë në gjuhë:Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Një shtresë e hollë, e bardhë, në gjuhë mund të paralajmërojë për një problem me sistemin tretës, mungesë të hekurit ose vitaminës B, ndoshta edhe diabet.Në rastin e mungesës së hekurit dhe vitaminës B, ka shumë mundësi që të ndiheni vazhdimisht të lodhur.

Advertisement
Advertisement