Lajmet e fundit

Ishte burrë po që 15 vjeçe u bë grua, për t’u bërë kështu ka harhxuar aq shumë para sa shqiptarët s’i fitojnë për 10 vite

Fulvia Pellegrino de Peveragno ka shpenzuar shuma të madha parash për të bërë op eracione. Ajo ka nisur të bëjë o pecione pla stike që kur ka qenë 15 vjeçe. Fulvia që atëherë ka bërë shumë operacione për të arritur “fytyrën perfekte”. Tani ajo është 40 vjeçe, por ka harxhuar më shumë se 46,000 euro për të pasur atë që sipas saj ajo e quan fytyrën perfekte.

 

Ajo ka bërë 150 in jeksione të buzëve dhe mollëzave, katër implantime të gjirit dhe dy grupe të liposuksionit. Theksojmë këtu se Fulvia ka ardhur në jetë si burrë, por që 15 vjeçe si thotë ajo ka dashur të jetë femër dhe ndaj ka bërë aq shumë ndërhyrje.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Pas op eracionit të saj të fundit në vithe, ajo nuk ka ndërmend të ndalet këtu dhe planifikon ndërhyrje të tjera për të marrë rezultatin që imagjinon.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Ajo tani ka një partner, por ai thotë se lidhja e tyre po ndryshon shumë prej faktit se ajo do të bëj edhe më shumë ope racione të tjera.