Lajmet e fundit

“Putin problem të tërhiqet, çdo tërheqje paraqet edhe fundin e tij tragjik!”

“Hagë bëhu gati për Putinin!

 

Profesori Fadil Maloku, përmes një shkrimi ka thënë se ehde pse mund të duket qesharake por Vladimir Putini do ta shohim në Hagë për 5-6 vitet e ardhshme.Sipas tij, arsyeja do të jetë gje.noci.di masiv mbi popullatën civile ukrainase.

 

Postimi në Facebook:
Hagë bëhu gati për Putinin!
Mund t’u duket naive e ndoshta edhe pak qesherake, por, kam bindjen se këte njeri ((Vladimir Putin) për 5/6 vitet e ardhshme do ta shihni në Gjykaten e Hages.
Arsyeja; gje.noc.idi masiv mbi popullatën civile ukrainase!

 

Më mbani për fjalë, miq!”
Është filllimi, priten reagime të reja nga Amerika dhe nga Bashkimi Evropian.Në ditët në vijim do ketë ngjarje befasuese; nisma e Gjermanisë për dërgim të ar.mëve është shenjë e pastër se gjermanit po i çohet qimja e kuqe dhe këtë porosi e ka marrë Vlladimit Putin; Putin e ka problem të ndaloj, të tërhiqet, sepse çdo tërheqje paraqet edhe fundin e tij tra.gjik!

 

Ai ndryshe ka përllogaritur këtë punë; ka menduar se qeveria ukrainase do të dorëhiqet, do të fikësohet dhe do të binte nën ndikimin e tij; ai nuk e kishte menduar se popullata ukrainase do të mobilizohej dhe do të frikësoheshin të gjithë nga forca e Rusisë1Por, jo, jo llogaritë i ka bërë shumë gabim!Tani, tani ai do bëjë shumë dëm në Ukrainë, por gue.rila është shumë e përhapur në një popullatë prej 40 milonë;gue.rila do ta dëmtoj shumë rëndë Putinin dhe Rusinë”.

Liza Beqaj, gazetare