Lajmet e fundit

Gruaja Që Pi 25 Litra Ujë Në Ditë: Nuk Po Mundem Ta Ndal Mjekët Nuk Din Çfarë ..

 

Gruaja që pi 25 litra ujë në ditë: Nuk po mundem ta ndal mjekët nuk din çfarë të më bëjnë
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Gruaja që pi 25 litra ujë në ditë: Nuk po mundem ta ndal mjekët nuk din çfarë të më bëjnë. Një ngjarje tepër interesante ndodh ne Turqi teksa ne grua nuk mundet ta frenoj veten. Trupi i saj kërkon ujë gjatë gjithë kohës.

 

Ajo vet thotë se nuk din si ta frenoj veten dhe thotë se edhe mjeket janë te habitur dhe nuk dine si te veprojnë.