Lajmet e fundit

Presidenti I Turqis Erdogan Tr0ndit Botën Me De.Klaratën E Tij Të Fundit Që Ka Postuar Në Twitter

Advertisement

 

Kryetari i turqis taip Erdogan ka p.ostuar nje leter ne pr.ofilin e tij ne twitter duke ju drejtuar Botes me fjalet
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Askush nuk duhet të dyshojë se vendi ynë do të kap.ërcejë kr.izën në veri të Detit të Zi si dhe të gjitha sfidat e fundit.

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0
Advertisement

 

Turqia është tani një shtet që ka arritur nivelin e pro.dhimit dhe z.batimit të po.litikave të veta me infrast.rukturën e saj p.olitike, eko.nomike, teknolo.gjike, ush.tarake dhe inte.ligjente.

Advertisement
Advertisement