Lajmet e fundit

Ky ka qenë i f orti i Korçës,burri i Eli Farës. E dini pse u m artua me..

 

Këngëtarja korçare është nd arë nga bashkëshorti i saj para shumë vitesh, kur Marina, vajza e saj ishte vetëm disa muajshe.

 

Më pas Eli nuk është m artuar më dhe nuk ka bere asnjë lidhje tjetër d ashurie publike, edhe pse thashethemet nuk mu ngonin.Por e dini se kush është babai i Marinës?

 

Babai i Marinës dhe ish-ba shkëshorti i Elit njihet si Lul Kapurani por emri i tij i vërtetë është Vangjush Kapurani. Edhe Marina mban mbiemrin e tij, madje ligjërisht në gjendjen civile ajo quhet Roxhensa Kapurani.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Mbase emrin e tij nuk e keni të dëgjuar, por Luli ka pasur pr obleme me drejt’ësinë para disa viteve dhe njihej si “Kapo i Ba’ndës së Çobenjve”. Sipas burimeve pranë Luli jeton në Korçë por prej 20 v itesh nuk dihet çfarë bëhet me të.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..