Lajmet e fundit

Profesori Serb Drejtuar Vuçìqit!: Serbia Është Më E Frotë Se Shqìpëria E Kosova! Pse Frìg0hesh!

Profesori serb Aleksandar Dikic në të ashtuquajturin universitet i Prishtinës i bartur përkohësisht në Mitrovicën e Veriut, lëshoi ca deklarata konspirative për shqiptarët e ishte mjaft i hid hëruar me presidentin serb Vucic për siç e sheh ai k0mpl0t të d0rëzimit të Kosovës shqiptarëve të cilët nuk janë më siç ishin.

 

Sipas Dikic “shqiptarët më nuk janë si më parë, Kosova s’ka kurrfarë ekonomie, po emigrojnë me shumicë, mjediset serbe tanimë kanë natalitet më të madh se ata” tha Dikic.

 

Ai komenton se porositë e pushtetit serb nga Beogradi janë di sfa tiste dhe të pla nifik uara për serbët si mjet për të bindur serbët në Kosovë e Serbi se është humbur gjithçka. Ai e konsideron fajtor Aleksandar Vucic për siç thotë do rëzi min e rrjetit serb të energjisë s ist em it politik në Kosovë. Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

 

Marrëveshjen e Washington e konsideron më të keqe se sa e kishte menduar tha Dikic, duke shtuar se tani që Vucic mbështetën palën h um bëse sipas tij në SHBA. Sipas tij nëse Vucic pranon Kosovën tek atëherë do të nisë stuhia dhe do të ketë vatra të reja në Serbi.

 

Dikic u an kua edhe për histeri a nt i r.use dhe për fushatë k un dër tyre në Serbi. Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive