Lajmet e fundit

“Te Prek Në Sh Pirt”. E Moshuara P Erlot Të Madh E Të Vogël: Djali Me Nusen Më Quajnë Kur Vë, 2 Djemë Më Kanë ..

Një h istori tejet e rë ndë është r rëfyer në emisionin “Me z emër të Hapur’ nga Fatmira Koleci e cila dh unohet nga djali dhe nusja.

“Dhi mbje në sh pirt”, shprehet Fatmira Koleci, 67-vjeç, “fëmijët nuk më duan, duan të më nxjerrin jashtë nga shtëpia, bashkëshorti ka rreth 20-vite që është larguar nga kjo jetë”.

Fatmira Koleci tregon sesi e hu mbi njërin prej djemve, i cili u vet ëv.ar në Greqi, pas një de bati me vëllezërit e tij. Ai ndërroi jetë në vitin 1998. 67-vjeçarja jeton me njërin prej djemve dhe nusen e tij, të cilët e k eqtr ajtojnë dhe duan ta nxjerrin nga banesa.

Banesë, të cilën Fatmira ka kontribuar për ta ndërtuar. “Ti nuk je nënë e mirë”, kështu i thotë djali dhe nusja, duke shkuar madje deri aty sa e quajnë “k urvë”, e ndërsa fëmijët e djalit e shohin shtrembër gjyshen.Shiko pamjet KE TU..