Lajmet e fundit

Sot Nuk Është Më Aktor: Ja Çfarë Bën Tanu Sulo I “Lulëkuqe Mbi Mure”, Do Habiteni Sa Ndryshe Duket..!!

Sot nuk është më aktor: Ja çfarë bën tanu Sulo i “Lulëkuqe mbi mure”, do habiteni sa ndryshe duket..!!

Në filmat shqiptar të l uf tës prezenca fëmijëve ka qenë e rëndësishme. Një ndër filmat më të ndjekur është dhe ai “Lulëkuqe mbi mure”.

Në këtë filëm trajtohet çështja e fëmijëve jetim në kohën e l uf t ës.Rolin e aktorit kryesor e luante i madhi Kadri Roshi, ndërsa një tjetër rol protagonist ishte ai i Sulos, që inter

Sulo preku zemrat e të gjithëve, për shkak të fundit tr ag j ik që pati në film.Kanë kaluar shuëm vite dhe Krenar Arifi ka ndryshuar shumë, aq shumë sa është e vështirë ta njohësh. Ai nuk e ndoqi rrugën e kinematografisë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..