Lajmet e fundit

Vjosa Osmani dridhe gjithe fqinjët me kete qe tregoi se cfare diskutuan me deIegacionin e SHBAve dhe Gjermanis…

 

Foto grafitë nga këto takime janë pub.likuar në faqen e presidentes Osmani në Facebook. Shefja e shtetit ka shkruar se është disku.tuar për tendencat për desta bilizimin e rajonit reformat dhe fuqizimin e partneritetit.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

Në takime të ndara me delegacionin e Senatit amerikan dhe delegacionin e Bundestag-ut gjerman, i falenderuam per partneritetin e pa lëkundur dhe përkrahjen e madhe ndaj Kosovës.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Diskutuam për tendencat e destabilizimit të rajonit tonë për reformat e rëndë.sishme që po ndërmerren dhe për rëndësinë e fuqizimit të mëtejmë të partneri.tetit ndërmjet vendeve tona, deklaroi Vjosa Osmani.