Lajmet e fundit

Avokati Shqiptar Martohet Me Shokun E Tijë Të Ngushtë: Jemi Të Lumtur Së Shpejti Do Bëjmë Edhe Fëmijë…

 

Nick Nikiç, shqiptari nga Mali i Zi, lindur dhe rritur në New York dhe avokat në një kompani private është martuar me një prokuror amerikan Mathew, me një dasmë me çifteli e tupanë në Amerikë.

 

I pyetur nga Bieta nëse mendojnë për fëmijë, Nick u përgjigj:Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓

 

“Po, ne të dy duam shumë të jemi prindër dhe po thashë jo, më v r et gjyshja. Gjyshja është shoqja ime më e ngushtë, drita e syve të mi.
Gjyshja është shumë mendjehapur”, tha ai.Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓