Lajmet e fundit

Foto Që Do Donin T’i Zhduknin Nga Rrjeti: Ermal Mamaqi Dhe Amarda Toska Në Fillim Të Lidhjes,Siç Nuk I Keni Parë (FOTOT)

Foto që do donin t’i zhduknin nga rrjeti: Ermal Mamaqi dhe Amarda Toska në fillim të lidhjes,siç nuk i keni parë (FOTOT)

 

Çifti vijonin të ishin pjesë e “Portokallisë”, Ami si prezantuese, ndërsa Ermali, i sapodiplomuar në Akademinë e Arteve për kanto, vazhdonte të lunate bashkë me grupin “The SH.B.L.SH.”

 

Në intervitën e 10 vjetëve më parë, ai nuk e mendonte dot veten jashtë këtij grupi, madje as mendonte se do të kishte sukses: “Nuk do të më pëlqente të isha larg grupit “The SH.B.L.SH.”.

 

Madje, nuk e mendoj dot veten më të suksesshëm jashtë këtij grupi. Pjesëtarët e këtij grupi janë djem me të vërtetë shumë të talentuar dhe unë kam marrë shumë prej tyre…” – do të thoshte Ermali në atë kohë, edhe pse vitet treguan se edhe pa ta, ai provoi jo pak suksese të mëdha…Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓

 

Por jo më pak edhe Ami, e cila u bë një sipërmarrëse e suksesshme krejtësisht e pavarur nga ekrani.Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓