Lajmet e fundit

Nese I Keni Keto Dy Lytha Ne Trup, Ur’gjent Duhet Te Shkoni Te Mjeku! Mesoni Pse!

Advertisement

Nese i keni keto dy lytha ne trup, ur’gjent duhet te shkoni te mjeku! Mesoni pse!

 

Nese i keni keto dy lytha ne trup, ur’gjent duhet te shkoni te mjeku! Mesoni pse!
Janë një nga gjërat që nuk mund të neglizhohen lythat në lëkurë. Shumica e njerëzve i injorojnë paralajmërimet e ekspertëve dhe as i kontrollojnë lythat te mjeku.Me rendesi eshtë mbrojtja kur ekspozoheni në rrezet e diellit, madje edhe gjatë dimrit.Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓

Advertisement

 

Me kujdes shikojeni foton më sipër. Në të shihni dy lytha. Fatkeqësisht, njëri ndër ta është bombë e kurdisur, për të cilën nuk dihet kur dhe a do të eksplodojë.Fjala është për këtë të djathtin, lythin e kuq, i cili pikërisht më shumë na rikujton në njëfarë puçrre, mirëpo gjithmonë ndodhet aty.Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Për shkak të kësaj, por edhe shumë pikave të tjera ngjyrë të kuqe në trupin tuaj, së paku njëherë në 6 muaj patjetër duhet të shkoni për kontroll te dermatologu.Pacienti nëse vëren ndryshim qoftë dhe të njërit prej lythave, atëherë duhet të kërkojë menjëherë ndihmën e mjekut.Lythat beinjë, një mjek i aftë e njeh me ekzaminim fizik në përgjithësi, megjithëse biopsia ka rolin e vet.

Advertisement