Lajmet e fundit

Vjen STOP-i për Sërbinë dhe Rusinë nga presidenti Biden e blindon Kosovën dhe ballkanin! Në bregdetin kroat arrin aeroplan-mbajtësja e famshme amerikane e madhe sa tri stadiume

Në portin e Splitit në Kroaci, ka arritur aeroplan – mbajtësja e famshme amerikane, Harry S.Truman.

 

Zbritja e saj në Split, ka ndodhur me miratimin e qeverisë kroate.

 

Duke i uruar mirëseardhje aleatëve amerikanë, komandanti i ‘Eighth

 

Strike Group’ admirali kroat, Kurt Renshov u shpreh se:Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

“Kjo është mundësi e jashtëzakonshme për lundruesit që të njohin historinë e Kroacisë dhe të përjetojnë vendet pitoreske dhe kulturore të vendit tonë/Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..