Lajmet e fundit

LAJM I PA PRlTUR!!! Serbia tradhton Putinin, ja cfare ka ndodhur….

AsambIeja e Përgjithshme e O.K.B-së miratoi rezo’ Iutën që i kërkon Rusisë të ndaIë suI ‘min ndaj Ukrainës.

 

141 shtete kannë vo’ tuar pro, 5 kundër dhe 35 abst’ enim. Mes shteteve që kannë vo’ tuar Pro është edhe Serbia.

 

Zyra e Jashtme gjermanne shkruann në Twitter: Me zë të Iartë dhe të qartë, bota kërkon armëp’ ushim të menjëhershëm nga Rusia. Mirattimi dër’mues në AsambIenë e Përgjithshme të OKB-së ku 141 shtete vo’ tojnë pro, 5 kun’ dër.