Lajmet e fundit

Publikohen për herë të parë pamjet nga νrasja e komandant NATO-s

Publikohen pamje te pa para deri më tani,pamje të këtilla nga konflikti mes grupit të Kumanovës dhe policisë sllavo-maqedone në lagjën e trimave nuk ka pasur.

 

Këto foto i ka publikuar personi kontrovers EL Cheka, i cili edhe me herët ka publikuar shume sekrete të politikanëve shqiptarë e maqedon në Maqedoninë e Veriut.

 

Postimi i plotë është siç vijon:

 

Dëshmorët Mirsad Ndreca dhe Samid Kastrioti
Foto e cila del për her të par ne Opinion.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Mirsad Ndreca komandant “Nato” i v rar gjat lu.ftimeve dhe jo pasi u dorzua si që than patriotët e facebookut.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Tek Mirsadi nuk egzistonte fjala “Dorzim”, ai lu.ftoi deri momentin e fundit të jetës së tij ashtu si që bënte gjithmon bashk me shokët e tij.