Lajmet e fundit

Toni Bler: Kosova Nuk Është Ukrainë, Aty Jan Trupat E NATO, Serbia Të Ket Kujdes

 

Toni Bler: Kosova Nuk Është Ukrainë, Aty Jan Trupat e NATO, Serbia Të Ket Kujdes

 

Ish kryeministri i Anglis Toni Bler, mbrëm për emisionin e BBC politika e jashtme britaneze u ndal tek kërcënimi rus ndaj Ukraines dhe se a ka gjasa qe Serbia pas ta sulmoj Kosovën, transmeton gazeta ditore.

 

Serbia te ket kujdes në Kosovë jan teupat e NATO-s dhe se ai shtet është i pamvarur, po sulmuat Kosovën keni pun me gjith Aleancen Veriatlantike të NATO-s./Gazeta Ditore