Lajmet e fundit

Ivica Daçiç: “Cfarë NATO, ishim shumë mirë, por papritmas doli Albin Kurti dhe do të shkatërroi gjithçka!”

 

Kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daçiq ka thënë se ekziston persion i madh por se Serbia, siç është shprehur ai, nuk është më aq e d0bët sa nuk mund të përgjigjet.

 

Daçiq për TV Prva tha se nuk pret asgjë p0zitive nga dialogu. Ai u shpreh se neg0ciatat po shkonin drejt një kompromisi të mundshëm, por se atëherë ndodhi një ndryshim.

 

“Disa njerëzve po u p engonte që po shkonim drejt k0mpromisit, dhe pastaj “lindi” Albin Kurti me dëshirën për të minuar të gjitha ato. Pastaj u vendos taksa, që e st0poi diaIogun. Ne nuk duhet të habitemi nga ato që janë duke u thënë. Këto janë shfaqje për politikën e brendshme dhe kanë një mbështetje tek perëndimi… Pse do të pajtoheshin ata për kompromis, kur mendojnë se morën gjithçka. Ata mendojnë se i morën të gjitha me b0mbat e NATO-s”, citohet të ketë thënë Daçiq.

 

Kujtojmë se është paraIajmëruar një konferencë për media e përfaqësuesit SpeciaI të BE-së për diaIogun Prishtinë – Beograd dhe çështje tjera të BaIIkanit Perëndimor, MirosIav Lajçak rreth procesit të diaIogut.