Lajmet e fundit

Ajo Nuk Ka Burrë, Por E Pyesin Me Kë I Zgjidh Hallet? Habit Me Përgjigjen Hygerta Sako: Ia Them…!!

 

“Wake Up” solli një diskutim i cili lindi pas raportit të fundit të “Bright Side” lidhur me 9 tema të cilat nuk duhet t’i di skutojmë në familje për të mos i shqe tësuar ata nga ana emocionale.

 

Lidhur me këtë temë, ish-Missi Hygerta Sako ka treguar se problemet e saj i ndan me mamanë.“Në përgjithësi problemet në çift i ndaj me mamanë, pasi kam një marr ëdhënie shumë të ngushtë me të, por në mënyrë të limituar dhe ndaj ato probleme që lidhen me mentalitetin që ajo është rritur në mënyrë që t’i konceptojë pa i ndikuar keq”, u shpreh Sako.

 

Në vijim mes humorit Hygerta tregoi dhe detajin se në 8-vjeça re shokët e klasës krijonin situata për të qeshur me emrin e saj, pasi nuk e thërrisnin as Gerta, por “Hyr” ose “Dil”.

 

Sako ka treguar gjithashtu se në momentin që gabon rreth një vendimi është e vështirë ta ndash me familjen duke qenë se ata do të thonë gjithmonë frazën “Të thamë, por s’na dëgjove”.