Lajmet e fundit

Aktori I Bukur Qe Ka Pranuar Hapur Në Turqi Origjinën Shqiptar, Është Në Pr Obleme/ Zb Ulohet Pse Po Shkon Aq Shpesh Në Spi Tal, Ja Fjalët E Tij Pr Ekëse

 

Aktori i njohur turk, Kivanç Tatlitug ka njoftuar që në pr ill se për shk ak se kishte t emperaturë të lartë dhe k ollë, ai ishte drejtuar në sp ital për të bërë t estin e k oronavirusit.

 

Përshëndetje të gjithëve, unë kam qenë në shtëpi me gruan time për 15 ditë. Megjithatë, pas disa an kesave të mia, ata më morën nën v ëzhgim në sp italin ku shkova. Ju lutem mos u shq etësoni.

 

Unë jam mirë dhe jam duke pritur për rezultatin tim të t estit. Unë do t’ju njoftoj, qëndroni të sh ëndetshëm”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

Megjithese kishte rezultuar n egativ ai kishte zbu luar se kishte kaluar ne pne umoni.I gjithe shq etesimi i fansave erdhi pasi edhe mediat turke kishin zb uluar se ishte ky aktor ishte pare ne sp ital.