Lajmet e fundit

Gani Geci: Rexhep Selimi e ka shpërnda Iuftën në Kosovë, pa të s’ish shpërnda Iufta sepse ai kishte një pozitë me ndikim të madhë

Gani Geci pavarësisht kritikave në të kaluarën, këtë herë në një emision në T7 e ka lavdëruar rolin e z. Rexhep Selimi para dhe gjatë Iuftës së Kosovës.

 

Ai ka thënë se pasi është rikthyer e ka shpërndarë Iuftën gjithandej në Kosovë.

 

“Rexhep Selimi ka pasur kontakte të vazhdueshme me Xhavit Halitin dhe kjo është e vërtetë, në telefonin e bacit Shani gjithë ka folë me Xhavit Halitin, dhe pasi ka ardhur Rexhepi e ka shpërnda Iuftën, na mujna me thanë çkadush, por Rexhep Selimi ishte personi kryesor që e ka shpërnda Iuftën në Kosovë, pa Rexhep Selimin s’ka mujtë me u shpërnda Iufta sepse ai ka shkuar në të gjitha pikat”.

 

Gjatë intervistës Gani Geci poashtu ka folur edhe për Hashim Thaçin duke treguar se e ka pritur 45minuta një patrullë të policisë për t’a sulmuar por ajo patrullë nuk kishte shkuar dhe më pastaj Thaçi ishte dënuar me 10 vjet burg për v.rasje në tentativë.