Lajmet e fundit

Presidenti i Ukrainës i hedh kunja NATOS/ Nuk do t’i lutemi më, kanë frikè nga Rusia ata…

 

Presidenti i Ukrainës Volodymyr Zelensky ka su lmuar indirekt NATO-n gjatë një interviste për mediat e huaja.

 

Në fjalën e tij Zelensky tha se nuk do të bëjë më kërkesën në NATO-s për anëtarësim, pasi sipas tij aleanca ka f rikë nga një konfrontim i mundshëm me federatën Ruse.

 

“Kuptuam se NATO nuk është gati të pranojë Ukrainën. Aleanca ka f rikë nga gjërat kontradiktore dhe konfrontimi me Federatën Ruse.”-u shpreh Zelenky.

 

Ndër të tjera Zelensky ka konfirmuar se Ukraina nuk do të heq dorë nga luf ta me Rusinë.