Lajmet e fundit

“Mjafton Të Jenë Meshkuj, Ti Fusin Ka…”Agron Llakaj Nxjerr Videon Dhe Po Na Sh.Okon…

 

Kandidati për depu tet, Arben Muçaj i cili garon në listën e Tiranës u shpreh gjatë fjalimit të tij: “Nga ky shesh iu bëj thi rrje të gjithë burrave shqiptarë:

 

Të bashkohen. Nuk ka rë ndësi, nga veriu në jug, nga lindja në perëndim. Nuk ka rën dësi cilës fo rce i për kasin, nuk ka rën dësi se çfarë profesioni kanë, mjafton të jenë meshkuj. Të bashkohen dhe t’i fu sim ka…kazmën. Dhe ta zhdukim njëherë e mirë këtë të ke qe të madhe”Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Nuk dihet nëse kjo ishte një gafë, apo e që llimshme nga ana e kandidatit për deputet të LSI-së. .Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…