Lajmet e fundit

Enki Flet Për Rrogën Që Merrte Në Televizion…

 

Dalja në ekran me dekolte të hapur, habiti publikun shqiptar duke sjelle një frymë të re në media.

 

Enki Braçaj, ish-moderatore e Zjarr Tv ka qënë një ndër moderatoret që e mori përsipër guximin duke dalë me dekolte të hapur para kamerat.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

E ftuar në “TCH” është pyetur nëse rroga e justifikonte pjesën e të zh veshurit në ekran dhe ajo ka thënë, duke qeshur:
“Rroga nuk e justifikonte, nuk e di si janë tani, por dikur kanë qenë copë copë.”Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Sërish është ngacmuar nga gazetarja, e cila e ka pyetur Enkin për rrogat e kameramanëve që xhironin edicionin informativ dhe ajo plot humor ka thënë:“Kameramanët kishin rrogë më të ulët se përfitonin kënaqësi.”