Lajmet e fundit

Ndyshimi Është Si Nata Me Ditën! Nuk Kanë Thënë Kot Leku Hedh Ujin Përpjetë, Shikoni Si Është Bërë Kryemadhi Pas….

 

Disa herë kohët e fundit Monika Kryemadhi i ka rrefuzuar zërat se ajo ka bërë ndërhyrje plastike përpos rregullimit të dhëmbëve dhe flokëve që i janë zbardhur.

 

Ky është ndryshimi drastik nga operacionet plastike i Monika Kryemadhit
“I shëmtuari s’ka çfarë humbet. Unë kam qenë e shëmtuar gjithë jetën time. Rregullimet e vetme që kam bërë janë dhëmbët dhe flokët, sepse po ta shohësh më janë zbardhur flokët”, u shpreh atehere Kryemadhi.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Madje në atë emision kur në ekran u shfaq fotoja e saj bashkë me të ëmën, Kryemadhi pohoi se ngjashmëria e saj me të është kaq e madhe, sa për të kuptuar se nuk i është nënshtruar asnjë ope racioni.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Por në fakt vështrimi në vite i forove të nënkryetares së LSI-së tregon të kundërtën. Me kalimin e viteve ajo jo vetëm ka ndryshuar por ndryshe nga shumëkush ka qenë në një përmirësim të vazhdueshëm. Ndoshta për tu afruar më shumë me pamjen e së ëmës. Shikojini foto dhe gjykoni vetë.