Lajmet e fundit

Valon Syla: Nginu tash Vetëvendosje, papaka, na degraduat more të paaftë, more rrenca…

Shkruan: Valon Syla

 

Pse spe çoni këtë mësuesin e Vushtrrisë në vend të Besnik Bislimit. Ai bile pedant, si ka këpucat me lloç edhe nuk rren, si ky matrapazi që shënojke rritje ekonomike 6% kur krejt Evropa u mshel prej pandemie…Bërtitni Vetëvendosje… papaka.Nginu.

 

Hej, çunu e kapini përzini këta rrenca të diplomacisë. Kur humb fjala, humb kredibiliteti. Ju sikur me pasë mision me bo Kosovën horrë. Qysh rren ashiqare ky Bislimi. Na degraduat more të paaftë, more rrenca.

 

Llaskuca…Dorëheqje, ecni hupni se interesi kombëtar dhe kredibiliteti i Kosovës është në pytje këtu.#albanologji#rrenca#llaskuca#diplomaci