Lajmet e fundit

Një Nënë Vendosi Një Kamerë Në Çerdhe – Kur Pa Videon, Nuk Mund Ta Besonte Atë Që Po Ndodhte

 

Qeni Brutus dhe fëmija Finn, i cili nuk është as 2 vjeç, janë miqtë më të mirë dhe fëmija pa të nuk mund të qëndrojë as kur fle.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Kështu çdo natë kur zgjohet, ngrihet nga shtrati dhe shkon në shtrat me shokun e tij. E gjitha është regjistruar me kamerën që prindërit vendosën në dhomë kur një mëngjes e gjetën fëmijën në shtratin e qenit.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Qoftë në shtratin e Finnit apo në shtratin e Brutusit, të dy flenë gjithmonë bashkë. Bruce flinte në dysheme, pranë djepit të tij. “Pasi Finn ‘shkoi’ në shtrat, qeni hyn në dhomën e tij çdo natë,” tha nëna Paige nga Virxhinia.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdogtoothmedia%2Fvideos%2F2577700855825831%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>