Lajmet e fundit

“Nuk ka kthim mbrapa me AIbin Kurtin”!! Lista Serbe ngre “fIamurin e bardhë”: Po duan të na Iargojnë nga skena poIitike në Kosovë

Partia kryesore parlamentare e serbëve të Kosovës, ka deklaruar se sipas informacioneve që kanëkërkesa për arr.estim të Radojçiqit s’përmbanë evidencë për ndonjë veprim iIegal të tij.

 

“Ne theksojmë se bazuar në informatat që kemi, kërkesa për arr.est e Radojçiq nuk përmbanë evidencë për ndonjë veprim iIegal të tij, por vetëm është folur publikisht për rastit që është inicuar në lidhje me marrëdhënien dhe lëshimin e lejes ndërtimore në komunën e Shtërpcës dhe Radojçiq s’ka të bëjë asgjë me të.

 

Informojmë publikun që Radojçiq s’ka pasur marrëdhënie biznesore në këtë komunë apo me objekte atje, për më tepër nënkryetari Radojçiq asnjëherë s’ka qenë në komunën e Shtërpcës”, thuhet në reagimin e tyre.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive