Lajmet e fundit

Zelensky Me Një Pr.Opozim Për Pe.Rëndimin, Nëse Rusia Vazhdon Të Bëjë Këtë Gjë

 

Nëse Rusia va zhdon ka mpanjën e saj të bo mbardimeve në Ukrainë, atëherë sa nksionet që janë ve ndosur asaj “nuk janë të mj aftueshme”, ka thënë pr esidenti ukrainas, Volodymyr Zelensky këtë të premte.

 

Në një adresim përmes vi d eo s nga rrugët e Kievit, Zelensky tha se sa nksionet e Ba shkimit Europian ku ndër Rusisë duhet të jenë më të fo rta.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Duke iu re feruar takimit të së enjtes të liderëve të B E-së në Versajë, Zelensky tha se Ukraina i njeh li de r ët “që na mb ështetën dhe ata që heshtën … dhe u pë rpoqën të zb u s i n fj a l ë t për ta bërë atë të pa mjaftueshme për Ukrainën, për Evropën dhe për li ri n ë e pë rbashkët tonë”.
“Ba shkimi Evropian duhet të bëjë më shumë për ne, për Ukrainën dhe për veten. Ne jemi duke e pr i t u r atë”, tha ai.