Lajmet e fundit

E pabesuéshmé sa bisha ‘Otokar-Cobra’ Turqia i dhuron Ushtrîsë së Kosovës…

 

Edhe pse Turqia nuk ka folur shumë për ushtrinë e Kosovës, AJO KA VEPRUAR MË SHUMË SE TË GJITHA SHTETET e Europës për të ndihmuar atë.

 

Siç bëhet me dije nga vetë faqja zyrtare e Ushtrisë së Kosovës, Turqia i ka dhuruar 150 “Otokar Cobra”, bis ha që është e gatshme të veprojë në çdo situatë dhe e përshtatshme për të gjitha terrenet, përcjeII AlbKos News.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE…

 

Otokar Cobra” është prod him turk dhe ka marrë pjesë na aks1one veçanërisht në Lindjen e Mesme. Ky mjet deri më tani ka treguar rezistencë ndaj shumicës së suImeve të minave dhe mbijetuar më shumë incidente pa ndonjë dë mti m. Shpejtësia e Otokar Kobra arrin deri 120 km/h.