Lajmet e fundit

Ah Fat I Zi/ Kishin 5 Minuta Që Kishin Lidhur Kurorë: Cifti I Ri Jep Shpirt Në Mes Të Rrugës, Nuk E Gëzuan Dot Jetën Bashkë

 

Ah fat i zi/ Kishin 5 minuta që kishin lidhur kurorë: Cifti i ri jep shpirt në mes të rrugës, nuk e gëzuan dot jetën bashkë

 

Një ngjarje tepër tra gjike ka ndodhur në Teksas të SHBA-së, ku një çift të rinjsh kanë hum.bur je.tën në një aks ident të rëndë, vetëm 5 minuta pasi kishin kryer ceremoninë e tyre martesore.

 

19-vjeçari Harley Morgan dhe 20-vjeçarja Rhiannon Boudreaux, u pë rplasën nga një kamion i cili mbante mbi ri morkio një traktor.

 

Dëshmitarët okularë thanë se automjeti ku po udhëtonin të rinjtë, u rrokullis disa herë derisa përfundoi në një k anal.
Përp lasja ishte e fuq ishme dhe të rinjtë e sapomartuar ndër/ruan j./etë në vendin e ngjarjes.