Lajmet e fundit

I Gënjeu Të Gjithë Kur Tha Jam Motra E Klodianit/ Ja Kush Është Vërtet Vajza Me 5 Emra…!

Advertisement

 

Një vajzë, me një flamur shqiptar në dorë, u shfaq krejt e qetë krah reperit Arkimed Lushaj, apo I njohur si Str esi, duke u pre zantuar si e motra e Klodian Rashës

 

Fill pas thirrjeve të saj që kërkonte “Dre jtësi për vëllain”, disa prej med iave zhvendosën obj ektivin e kameras, nga Lushaj te ajo.

 

Kërkoj dre jtësi për vëllain tim, ne duam të dre jtën ,arsyen. Ka qenë djalë shumë i rregullt.Kërkoj të dorë hiqet Edi Rama dhe Sandër Lleshaj, kërkoj mbështetje sa më shpejt.Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓

Advertisement

 

Teksa ngja rja sa vinte dhe bëhej më e re.nduar për shkak të d inam ikave të njëpasnjëshme, familjarët e Klodian Rashës, duke ndjekur pas qyrimet tele vizive rea guan duke kontaktuar përfaqësuesit e medi ave. Ata njo ftuan se nuk kanë asnjë lidhje me vajzën dhe se gjithçka bëhet fjalë për një ma shtrim.Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Kjo u pë rforcua më vonë edhe nga vetë babai i Klodianit i cili nënv izoi që nuk merret me politikë dhe se shfaqja e tu rpshme e vajzës në me dia ishte një marrë zi që rënd onte bar rën e dh imbjes për ta.

Advertisement
Advertisement