Lajmet e fundit

Ky Nuk Eshte Normal ?Mustafa Nano – Kosova Është Pjesë E Shtetit të Serbisë Dhe Shqiptarët Janë Shumë Mbrapa Serbisë

 

Në emisionin ‘Studio e Hapur’, në News 24, Mustafa Nano ka pohuar që në fillim të bisedës së të jesh shqiptar është fatalitet.

 

Madje sipas tij, shqiptarët kulturalisht janë më të prapambetur se fqinjët.
Të jesh shqiptar është fatalitet, siç është edhe të jesh anglez, serb, gjerman. Eshtë një gjë që nuk është zgjedhja

 

jonë, siç nuk është zgjedhja jonë të jemi burra apo gra.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Shqiptari është një qenie kulturalisht e prapambetur sidomos kosovarët janë kampion të prapambeturisë e në vecanti me fshinjët e tyre.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..