Lajmet e fundit

Jam 62-Vjece Dhe S’kam Asnjë Thinjë Në Flokë/ Kjo Recetë Që Ma Dha Shoqja Ime Mi Hoqi Njëherë E Mirë

 

Jam 62-vjece dhe s’kam asnjë thinjë në flokë/ Kjo recetë që ma dha shoqja ime mi hoqi njëherë e mirë

 

Jam 62-vjece dhe s’kam asnjë thinjë në flokë/ Kjo recetë që ma dha shoqja ime mi hoqi njëherë e mirë

 

Flokët tuaja mund të thinjen edhe para kohe. Ato fijet e argjendta me kalimin e moshës kanë bukurinë e tyre, por shumë individë mund të ndihen në siklet. Për të mbuluar thinjat ka shumë produkte me kimikate, që nga ngjyrat e flokëve, apo edhe shampo bimore.

 

Ne ju sjellim një trajtim që zgjat vetëm katërmbëdhjetë ditë!
Përbërësit: 5-6 patate. Gjysmë litër ujë. Tas.