Lajmet e fundit

La Burrin Рër Një Grua, Ѕhkodrania: Kam 4 Vite E Martuar, Kur E Kuрtova Që Рëlqeja Femrat Dhe Si E Рritën Рrindërit.

La burrin рër një grua, ѕhkodrania: Kam 4 vite e martuar, kur e kuрtova që рëlqeja femrat dhe si e рritën рrindërit.

 

La burrin рër një grua, ѕhkodrania: Kam 4 vite e martuar, kur e kuрtova që рëlqeja femrat dhe si e рritën рrindërit.

 

Rremida Shkoza është një shqiptare e cila 30 vite më parë u ar ra tis së bashku me familjen drejt Italisë dhe më pas në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Shkodrania sot është shndërruar në një prej aktivisteve për të drejtat e “komunitetit LGBTI në Nju Jork. E përballur vetë me mospranimin e familjes” (me babanë nuk ka folur për vite me radhë), ajo kërkon të ndihmojë shqiptarët në SHBA që i përkasin këtij k omuniteti.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…