Lajmet e fundit

Zbardhet plani! ZEMRA MAL Kur i shikon te bashkuar ne Ushtrime FSK-ne dhe Ushtrine Amerikane

Advertisement

 

Ushtria Amerikane t rajn on usht,arët e FSK-së. Ushtria Amerikane gjatë ditës së djeshme ka ofruar tra.jnim dhe familjarizim me automjete me siguri të bli n du ar për shoferët e FSK-së. Kështu bëri të ditur Ambasada e Shteteve të Bashkuara për mes një njoftimi në rrjetin Facebook.

 

Në njoftim thuhet se ky trajnim erdhi si përkrahje për tranzicionin 10 vjeçar të FSK-së. “Dje u shtria Amerik ane siguroi trajnim të shoferëve dhe njohje të mekanikës në autmjeti n M1117 me siguri të bIind uar.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Ky trajnim mbështet tranzicionin e matur 10 vjeçar të FSK-së. Vozitës it e FSK-së tani do ndërtojnë një pIantrajnim i që ofron mundësi të rritura të transportit për njësitet e sigurisë,” thuhet në njoftim.

Advertisement
Advertisement