Lajmet e fundit

NUK PRITEJ KJO/ Hisen Berish con pesh gjithe Kosoven ! Albin Kurti po i vjedh mergimtaret me Fondin e Sigurise duke..

 

-Pas krijimit të Fondit të Sigurisë deputeti i PDKsë Hisen Berisha tha se kryeministri i vendit Albin Kurti nuk i njeh çështjet e sigurisë. Sipas Berishës fakti që pretendon me dal nga rruga ligjore dhe kushtetuese e krijimit te buxhetit të shteti qoftë për Forcën apo të tjera e buxhetimit tregon se ose janë laik fare janë emocionalë dhe nuk dijnë çfarë bëjnë.

 

Janë me atë logjikën e OJQve dhe provojnë me punu jashtë sistemi shtetëror duke mbajtur sekrete personale, nga takimi i Këshillit të Sigurisë së Kosovës del edhe thotë se disa tema janë sekret cfarë sekreti ka me i njoftu ti qytetarin tënd si kryeministër i vendit ose president dhe me i thanë në koordinim me QUINTin dhe partnerët ndër kombëtar kemi marrë këto masa dhe ky është kursi i veprimit politik dhe ushtarak.

 

Me dal ministrja e Ekonomisë me than që ka rezerva shtetërore është gënj eshtër cka nëse kjo Iuftë eskalon në përmasa globale çka nëse kjo eskalon në përdorimin e ar.mëve që janë për zhd ukjen masive si do të marrësh ti grurin e kontraktuar me Ukrainën kur Ukranina është në Iuftë, tha Berisha.

 

Ai shtoi se kryeministri nuk duhet të mbajë sekrete sepse kjo do të thotë pasiguri për popullin. Nuk ka sekret për popullin sepse fjaIa jote është siguri për popullin ose pasiguri dhe në momentin kur ti thua këtë e di veç unë ai popull është i pa sigurt, tha Hisen Berisha.

 

Hisen Berisha shtoi se Fondi i Sigurisë është një spekulim i hapur me qytetarin dhe fatkeqësisht një tendencë për ti plaç kitur mërgimtarët.