Lajmet e fundit

Video: I Gjithë Stomaku I Saj Ishte I Madh – Kur Ajo Lindi, Mjekët Duartrokitën Të Habitur

 

Chrissy Corbit nga Florida kishte një bark të madh shtatzënë gjatë gjithë shtatzënisë dhe shanset për të lindur një fëmijë të madh ishin të mëdha, por askush nuk priste që ajo të lindte një fëmijë aq të madh sa kishte.

 

Ajo e pati të vështirë shtatzëninë për shkak të madhësisë së barkut dhe peshës që shtoi dhe kur më në fund lindi vajza e saj, mjekët filluan të duartrokasin.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Ishte fëmija më i madh që kishin parë ndonjëherë në karrierën e tyre. Fëmija peshonte 13 kilogramë.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

<iframe width=”610″ height=”342″ src=”https://www.youtube.com/embed/FrjoAjDo7SY” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>