Lajmet e fundit

Vjosa Osmani “Shote Galica” Shqiptare ja thotë të gjitha në sy Vuçiqit pa ju trembur syri fare

Vjosa Osmani në Brdo-Brijun:

 

K rimet e kryera nga regjjimi i M illosheviqit janë k rime l ufte krime kundër njerëzimit dhe gj enocjid.

 

Në fjalimin e saj në Samitin e presidentëve të rajonit në Brdo-Brijun presidentja e Kosovës Vjosa Osmani duke folur për perspektivën e BE-së dhe ma rrëdhënieve fqinjësore në rajon ka theksuar se nuk mund të kalohet në kapitujt vijues përpara se të lexohen dhe kuptohen plotësisht kapitujt e mëparshëmOsmani ka theksuar se është e nevojshme pranimi i së vërtetës për atë që ka ndodhur në rajon.