Lajmet e fundit

LSHlN Të Martuar Për 60 Vjet Gruaja E Tij I Mbajti Sekretin E Rrallë Në Dollap

Advertisement

Një çift në SHBA ka gëzuar një martesë prej 60 vitesh dhe për të qëndruar gjithë këtë kohë bashkë me sa duke u ka mjaftuar vetëm nd;ershmëria ndaj njëri-tjetrit, përpos dashurisë sigurisht.Pra, burri dhe gruaja ishin shumë të hapur dhe ndanin gjithçka pa mbajtur se;krete nga njëri-tjetri. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Pothuajse gjithçka… Sepse gruaja mbante në dollap një kuti këpucësh të fshehur për të cilën e kishte urdhëruar burrin të mos e hapte as të mos e kërkonte kurrë. Dhe burri i saj nuk mendoi për kutinë përgjatë 60 viteve, deri ditën e javës së shkuar kur gruaja e tij u bë k;eq nga shë ndeti dhe mj;ekët i thanë se ajo nuk do të jetonte edhe për shumë gjatë.

Ndërkohë që po merrej me punët e shtëpisë, burri mori kutinë e këpucëve në dollapin ku e kishte fsh;ehur gruaja dhe ajo më në fund i tha se ishte koha e duhur ta hapte për të parë se çfarë kishte brenda.Burri nuk po u besonte syve kur pa që në në kuti ishin plot 90.000 dollarë dhe dy kukulla me një shtizë.

Advertisement

Kur u martuam, gjyshja më tha se se;kreti i një martese të lumtur nuk është zë;nka apo argumentet pafund. Ajo gjithashtu më tha që sa herë të jem e më;rzitur me ty të ulem dhe të thur një kukull”, shpjegoi gruaja për burrin e saj. Burri u ha;bit sepse kjo do të thoshte se gruaja ishte m;ërzitur vetëm 2 herë me të gjatë 60 viteve, në kuti kishte vetëm dy kukulla të thurura.

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

E dashur, këtu ka vetëm dy kukulla, çfarë do të thotë kjo? Po të gjitha këto para nga erdhën?!”, pyeti ai i hab;itur. Dhe gruaja në fry;mën e fundit iu përgjigj: “Oh, këto janë paratë që fitova duke shitur kukullat e tjera”.Duket si përrallë, por në fakt edhe jeta vetë është një përrallë që të kalon papritur para syve.

Advertisement

E atëherë kur duket se gjithçka po shkon për mrekulli, ndoshta dikush thjesht ka vendosur të heshtë për të mirën e përbashkët, ky është se;kreti me sa duket. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Advertisement