Lajmet e fundit

Sekretari Amerikan, Mike Pompeo: “Shqiptarët janë populli mik i madh i SHBA-së”

 

Në Forumin e BaIIkanit ndaj a nti semitizmit, sekretari amerikan i shtetit Mike Pompeo vlerësoi popullin shqiptar për mbrojtjen e h eb renjve.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Në fjalën e tij, ai e cilësoi Shqipërinë si mik të madh të SHBA-së. “Shqipëria është një mik i madh i SHBA. Shqipëria ofroi një ndihmë të rrallë për heb re njtë dhe falë h eroi zmit, ishin streha për heb re njtë duke i mbrojtur edhe me dokumente false për t’i shpëtuar.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..