Lajmet e fundit

Zbulimi I Madh I Këtij Shqiptari Do Ta Bëj MiIioner Çdo Shqipëtar Të Shqipërisë Dhe Kosovës…

 

Zbulimi i madh i këtij shqiptari do ta bëj miIioner çdo shqipëtar të Shqipërisë dhe Kosovës.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Në një prej zonave krombajtëse në Tropojë është gjendur një masiv kromi me një vlerë të konsideruesheme. Ky zbulim është bërë në Zogajt të Tropojës.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Lajmi u bë i ditur nga biznesmeni Sahit Muja i cili pretendon se ka zbuluar në vendin e tij rezervën e kromit me sasinë më të madhe në botë.Largo linkun reklamues me poshte dhe shiko videon e plote