Lajmet e fundit

Albërije Hadërgjonaj habit me thirrjen për vajzat shqiptare: Mos u martoni…

 

Albërije Hadërgjonaj habit me thirrjen për vajzat shqiptare: Mos u martoni…

 

Albërije Hadërgjonaj habit me thirrjen për vajzat shqiptare: Mos u martoni…
Albërije Hadërgjonaj ka rrëfyers së fundi di vorcin e saj.

 

Pas eksperiencës së saj me martesën e di vorcin, Albërija ka dhënë edhe një këshillë për të gjitha vajzat e reja që nxitojnë të martohen.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

“Kam qenë e re dhe e kam përjetuar vetë, vajzat duan kohë të rriten dhe të emancipohen, nuk ka pse të nxitojnë”.- është shprehur ajo.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..