Lajmet e fundit

”Albini nëse i lejon zgjedhjet serbe, i keq! Nëse nuk i lejon, i keq! Nëse jep dorëheqje ..!”

Advertisement

 

Advertisement

Zhvillimet e fundit politike me të vertet po krijojnë konfuzion tek qytetaret nga interpretimet e opozitës dhe te disa “analistëve”.

Ndaj kesaj situate nuk ka qendruar indiferent edhe Sali Bytyqi i cili shkruan siç vijon:

Opozita:”Albini nëse i lejon zgjedhjet serbe, i keq! Nëse nuk i lejon, i keq! Nëse jep dorëheqje, i mirë!”

Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0
Advertisement

 

Albini sipas opozitës:

Nëse i lejon zgjedhjet serbe në Kosovë: i keq!

Nëse nuk i lejon zgjedhjet në Kosovë: prapë i keq!

Nëse jep dorëheqje: i mirë!

Sali Bytyqi

Advertisement