Lajmet e fundit

Dërgoi Të Birin Për Të Bërë Dush, Më Pas Dëgjoi Një Br It Më Rrë Qe Thë Se Nga Ai

Advertisement

Një dush do të duhej ta r elaksonte një njeri, por kështu nuk ndodhi edhe me një djalë të vogël të cilit për pak sa nuk ia mori jetën.

Megan Tilbury nga Perta, kishte dërguar të birin e saj katërvjeçar në banjo gjatë mbrëmjes për t’i bërë një dush.

Dhe derisa po i bënte gati rrobat dhe peshqirin për t’ia tharë trupin, ajo mbeti e sh okuar kur dëgjoi një bri tm ë nga i biri i saj që ishte në banjo.

“Vrapova në banjo si e ç me n dur, dhe aty pash se ai ishte mbuluar më copëza të xhamit dhe i larë në gj a k”, ka d eklaruar nëna e tij për mediat.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement

Vogëlushi është dërguar me ur gje nc ë në s p ital pasi kishte p ësuar lë nd im e të r ën da tr upore, por për fat të mirë ishte jashtë rr ezi ku t për j etë.
“Ai as që kishte pr ekur xhamin e kabinës. Ajo thjesht shp ërt he u vet”, ka shtuar nëna, e cila gjithashtu pranoi se 18 muaj më parë e kishte rinovuar banjon.
Por, është interesant fakti ishte mjeshtri i njëjtë që kishte rregulluar edhe më parë dush kabinën që gjithashtu kishte shp ërt hhyer, para se të fillonte me renovimin e banjos.

Me të dëgjuar lidhur me rastin e kësaj nëne, shumë mjeshtër janë lajmëruar vullnetarisht që ta ndihmojnë atë, ku edhe zbuluan sh kakun e vërtetë që kishte quar drejt lë ndi m it të djaloshit.
Ata kanë konstatuar se mjeshtri që kishte montuar dush kabinën nuk kishte vënë përforues mes xhamit dhe pllakave dhe kështu ka ardhur deri te shp ër th imi.

Advertisement
Advertisement