Lajmet e fundit

Numan Baliq Thotë Se Baballarët E Duda Balje Dhe Emilja Rexhepi Kanë L Uftuar K Undër Shqiptarëve…

Advertisement

Numan Baliq thotë se baballarët e Duda Balje dhe Emilja Rexhepi kanë l uftuar k undër shqiptarëve…

 

Ish Ministri i Sh ëndetësisë dhe ish d eputeti i Kuvendit të Kosovës, Numan Baliq, ka thënë se Duda Balje dhe Emilja Rexhepi nuk mund të përfaqësojnë k omunutetin boshnjak në Kosovë.

 

“Duda Balje është grua që është gorane, jo boshnjake, vajza e Jasmidin Koska, që ka bashkëpunuar me f orcat serbe. Ka pasë un iformë p araushtarake. Ai ka punuar bashkë me ta dhe në luftë kanë vr arë shqiptarë”, ka thënë Baliq, njofton Klan Kosova.

Advertisement

 

“Nuk kemi përkrahë Duda Blajen dhe Emilja Rexhepi për a rsye etnike, p atriotike, l inguistike. Ato nuk m und t’i përfaqësojnë boshanjët. Ajo [Balje] është gorane që ka l indur në Novi Sad, ëstë rritur në Serbi, është u shqyer me gji serbësh”.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Njëjtë Baliq është shprehur edhe për babain e Emilja Rexhepi, e cila tash është z ëvendëskryeministre në Q everinë e Kosovë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement

Advertisement