Lajmet e fundit

Nusja Ndjen Diçka Tek Fustani, Kthehet Dhe Mbet Me Gojën Hapur Kur E Sheh…!!

Për shumë njerëz, dita e tyre e dasmës është shumë e rëndësishme dhe ata përpiqen të organizojnë çdo hollësi të vogël.

 

Vendi i kremtimit, ushqimi, lulet, veshjet. Për më tepër, fakti se diçka e ke.qe mund të ndodhë me fustanin është, natyrisht, makthi më i k.eq i çdo nuseje.Pra, le të përpiqemi të imagjinojmë surprizën e kësaj nuseje të bukur braziliane, Marilia Pieroni, kur në mes të cer/emonisë. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Për shumë njerëz, dita e tyre e dasmës është shumë e rëndësishme dhe ata përpiqen të organizojnë çdo hollësi të vogël. Vendi i kremtimit, ushqimi, lulet, veshjet. Për më tepër, fa/kti se diçka e ke.qe mund të ndodhë me fustanin është, natyrisht, makthi më i k.eq i çdo nuseje. Pra, le të përpiqemi të imagjinojmë surprizën e kësaj nuseje të bukur braziliane, Marilia Pieroni, kur në mes të ceremonisë. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..