Lajmet e fundit

‘Do Më Ndihmojë Zo.Ti, Skishim Lekë, As Për Të Blerë Bukë Thatë..’ Jozefina Topalli Rrëfim D.Rithërues Si Kurrë Ndonjëherë

‘Do më ndihmojë zo.ti, skishim lekë, as për të blerë bukë thatë..’ Jozefina Topalli rrëfim d.rithërues si kurrë ndonjëherë

 

Familja ime dhe une ju falenderoj me mirenjohje per mesazhet tuaja te aferta e ngushe.lluese.Jeta e nanes sime ka qene nje kalvar kur ne ishim te vegjel, por une asnjehere nuk e kam degjuar ate te ank ohej.

 

Ishte nje her oine, por gjithmone me buze ne gaz, besi mtare dhe me kurajo te madhe.Do na ndihmoje zoti thoshte , edhe kur nuk kishim asnje leke , as per te blere buken thate. LEXO ME TEPER