Lajmet e fundit

U tu.rperua në Kavajë, zbulohet çfarë po bën sot Grida Duma, atë që asnjë demokrat se bëri deri tani…

 

Grida Duma është takuar këtë të dielë me qytetarët në Golem, Synej dhe në Luz, me të cilët ka diskutuar për kontributet dhe mbështetjen e tyre për Partinë Demokratike.

 

Duket se pas humbjes së zgjedhjeve të 25 prillit, Grida Duma ka preferuar të vijojë takime në zona të ndryshme të Kavajës.

 

Ndërsa i falënderon që nuk u përkulën dhe sipas saj vijojnë të mos përkulen, Duma thotë se demokratët nuk dorëzohen.
Statusi:
Kontributet e demokratëve, shqiptarëve që na besuan e votuan, kanê sot mirënjohjen më të madhe e të thellë!

 

Në Golem, Synej e Luz, zhvilluam biseda të qarta për meritën e qëndrimet e vyera së pari të demokratëve.
Falenderime për gjithë që nuk u përkulën dhe vijojnë në momente të tilla të mos përkulen!
Demokratët nuk dorëzohen!