Lajmet e fundit

40 Vjeçari Shqiptar Përlotet Në Studio: Gruaja Me Rre Eh Dhe Më Merr Paratë

 

40 vjeçari shqiptar përlotet në studio: Gruaja me rre eh dhe më merr paratë
DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

 

40 vjeçari shqiptar pë rlotet në studio: Gruaja me rre eh dhe më merr paratë
Një 40-vjeçar nga Berati, invalid, Lefter Ruku rrëfeu sot për emisionin ‘Me zemër të hapur’ bre ngën e tij më të madhe. Ai tregon se si hu mbi martesën, pasurinë dhe prej gushtit nuk takon 3 f ëmijët e tij.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Pas 15 vitesh martesë ai tregon se bashkëshortja e trad htonte dhe e dhu nonte aq sa e përzuri nga banesa që ai kishte blerë me paratë e marra si dë mshpërblim nga një ak sident.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Të njëjtin fat patën dhe pasuritë e tjera të tij. Përveçse mbeti pa para dhe pa strehë Lefteri kër cënohet nga të dashurit e ish-bashkëshortes me a rmë.